УВАГА!

Шановні кропивничани та гості нашого міста!
Центр естетичного виховання “Натхнення” НВО#6 відновлює роботу гуртків та творчих об’єднань на період військового стану в країні.
З 14 березня ми працюємо за змішаною формою навчання вихованців центру та дітей з числа тимчасово переміщених осіб. Педагогічні працівники чергують в навчальному закладі та штабі по розселення біженців, саме тому ми частково переносимо заняття на online платформи та залишаємо можливість для дітей середнього і старшого віку зустрітися у центрі Offline.
У зв’язку з особливими умовами роботи, коли доводиться спускатись в бомбосховище, ми створюємо мікро групи по 5-7 дітей, з якими будемо опановувати матеріал. Якщо у вас дитина молодшого шкільного віку, ви теж можете доєднатися до групи будь-якого шкільного гуртка за номером 0995477598 (дзвінки приймаються з 12:00 до 16:00!).
Війна обов’язково закінчиться і наші діти повинні мати можливість розвивати свої творчі здібності, помічати прекрасне. Заняття в гуртках зможуть переключити увагу дітей від жахливих подій та надати додаткову освіту в плані соціалізації дитини.